Станете партньор на JOLI

Фирма "Орегона Индъстри" винаги е отворена към партньори, които споделят нашите виждания и цели. Стремим се към изграждането на дълготрайни връзки с представители на ХоРеКа сектора както и със дистрибутори и търговски вериги. Ако Вие сте представители и желаете да работите с целенасочен, устремен и лоялен партньор, Ви каним да се свържете с нас.   

Дистрибутори на салфеткиДистрибутори на салфеткиДистрибутори на салфеткиДистрибутори на салфеткиДистрибутори на салфеткиДистрибутори на салфеткиДистрибутори на салфеткиДистрибутори на салфетки

Дистрибутори на салфетки

JOLI разполага с широка дистрибуционна мрежа на територията на страната и региона. Въпреки това, ние винаги търсим фирми с поглед в бъдещето и с желание да доставят безупречни и полезни продукти на потребителите. JOLI винаги сме отворени за дистрибутори на салфетки и кухненски рула.

Ключови принципи за фирмата са взаимно доверие и лоялност между нас и партньорите ни. Ние винаги даваме 100% от силите си в култивиране на едно успешно партньорство. Мисията на "ОРЕГОНА ИНДЪСТРИ" ООД не е да Ви продаде продуктите си, а да изгради едно дълготрайно и взаимно полезно партньорство.

Развийте марката JOLI и във вашият регион като предоставите на клиентите си продукт, който е разнообразен и стилен, изграден с поглед в бъдещето и с грижа за потребителя.

Търговски вериги салфеткиТърговски вериги салфеткиТърговски вериги салфеткиТърговски вериги салфеткиТърговски вериги салфеткиТърговски вериги салфетки