За нас

Опит

Фирма ” ОРЕГОНА ИНДЪСТРИ” ООД е създадена през 2013 година в гр. Гоце Делчев с цел да произвежда висококачествени продукти, които допринасят за създаване на чувство за комфорт, удобство и стил на клиентите си. Основната ни дейност е производството на салфетки и кухненски рула. През годините ” ОРЕГОНА ИНДЪСТРИ” ООД и марката ни JOLI изгражда добро име и безупречна репутация на българския и европейски пазар като екипът ни постоянно се стреми да представя нашите цели и послание на по-широка аудитория от потребители и партньори.

Професионализъм

Компанията е плод на усилията на огромен кръг от професионалисти, изпълнени с младежки ентусиазъм, дисциплина и стремеж към съвършенство. През 2020 година, ние ребрандираме марката ни JOLI с послание "Усещане за стил". С това желаем да вдъхнем увереност и комфорт на потребителите на продуктите ни от една страна, а от друга - доверие и престиж на нашите партньори.

Креативност

Продуктите ни се отличават с неповторим дизайн, грижа за клиента и усещане за стил. Чрез богатия си каталог от салфетки и кухненски рула, "ОРЕГОНА ИНДЪСТРИ" ООД се стреми да удовлетвори всеки вкус. Нашите дизайнери са винаги в крак с вкуса на клиентите ни в всяка една точка, където се продава марка JOLI.

Лоялност

Ключови принципи за фирмата са взаимно доверие и лоялност между нас и партньорите ни. Ние винаги даваме 100% от силите си в култивиране на едно успешно партньорство. Мисията на"ОРЕГОНА ИНДЪСТРИ" ООД не е да Ви продаде продуктите си, а да изгради едно дълготрайно и взаимно полезно партньорство.

Иновативност

Фирмата прилага високи технологии в областта на автоматизацията при производството и комплексен анализ на маркетингови данни за да можем винаги да съветваме нашите партньори за оптималния продукт за ресторанта, хотела или магазините им, без значение в колко различни точки се намират. "Усещане за стил" и професионализъм във всяко едно отношение.

Поглед напред

"ОРЕГОНА ИНДЪСТРИ" ООД е с постоянно вперен поглед в бъдещето. Ние търсим подходящи партньори, които споделят ценностите ни и желаят да предоставят усещане за стил, комфорт и грижа на клиентите си. Нашият екип е винаги готов да обсъди възможностите за сътрудничество.